MED ÄGARNA KIKKI OCH CARRO

sax

HEJ KRISTINA DANKLINT OCH CAROLINA CARLÉN, VILKA ÄR NI OCH VAD
GÖR NI PÅ KARMA?

Vi är entreprenörer och stolta ägare av Karma. Här har vi förmånen att få leda och arbeta med ett av Borås absolut främsta team av frisörer. Sedan känner nog de flesta oss som Kikki och Carro.

(Kikki om Carro)
Carro är problemlösare, inspiratör och allkonstnär. Men framförallt är hon en fantastisk frisör och prisbelönt nagelterapeut. Hon är extra förtjust och duktig på håruppsättningar och styling.

(Carro om Kikki)
Det finns nog ingen mer envis och stresstålig frisör än Kikki. Sedan är hon en grym färgtekniker och utbildare på Matrix. Kikki reser runt i hela Sverige för att utbilda och inspirera andra salonger.

VAD HAR NI FÖR VISION FÖR KARMA?

Visionen var att erbjuda Borås mest kompetenta, glada och serviceinriktade frisörer. Men det gör vi ju redan. Kanske öppnar vi fler salonger i andra städer och utomlands, vem vet. Ingenting känns för stort eller omöjligt.

VARFÖR SKA MAN KOMMA TILL ER?

Vi arbetar intensivt med kompetensutveckling och utbildning, så alla våra medarbetare är otroligt kompetenta. Sedan arbetar vi bara med ledande kvalitetsmärken. Dessutom vill vi gärna framhålla att alla kunder alltid får en konsultation oavsett om de är nya kunder eller stamkunder.

TILL SKILLNAD FRÅN MÅNGA ANDRA SALONGER ANSTÄLLER NI ISTÄLLET FÖR ATT HYRA UT STOLAR, VARFÖR?

Vi vill arbeta i team, utvecklas tillsammans och sträva mot gemensamma mål. Därför är vi övertygade om att en glad, nöjd och samspelt personal är grunden till ett välmående företag med nöjda kunder. Det skapar trygghet både för medarbetarna och för kunderna, vilket är mycket viktigt för oss.

KAN NI INTE IBLAND TYCKA ATT DET FÖR MYCKET FOKUS PÅ YTA OCH UTSEENDE?

Att människor tänker på sitt utseende är oftast ett tecken på att de bryr sig om sig själva, vilket är viktigt för att må bra. Däremot är det tråkigt när man inte vågar vara sig själv, när man känner press att se ut på ett visst sätt. Vår uppgift är att plocka fram personligheten. Det finns något vackert att hitta i varje människas ansikte. Att få känna sig fin är som balsam för själen.

VAD TYCKER NI OM BORÅS?

Borås har Sveriges ”snyggaste” befolkning. Att sitta på Sandwalls plats och spana på förbipasserande är rena modeshowen. Sedan älskar vi nya Textile Fashion Center, alla små företag, caféer och restauranger. Det känns som en modig och stilsäker stad som verkligen vill utvecklas.

TILL SIST, VAD GÖR MAN NÄR MAN KÄNNER SIG RIKTIGT FUL, TRÖTT OCH HÄNGIG
PÅ MORGONEN?

Ha ha, sluta snooza! Gå upp i god tid. Då hinner rödsprängdheten och påsarna försvinna innan du springer ut. Du hinner dessutom tvätta och torka håret och få bort sovrufset.

Boka tid

boka online

Du kan även boka tid genom att ringa till oss på salongen.

NI NÅR OSS PÅ: 033-10 06 70

Öppettider

MÅN, TIS
10.00 – 18.00
ONS, TORS
10.00 – 20.00
FRE
8.00 – 18.00
LÖR
09.00 – 14.00

(Vissa avvikelser kan förekomma)

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
OCH FACEBOOK.

sax
Sven Eriksong. 16
info@salongkarma.se
×

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så hör vi av oss till dig inom kort.