Vi på salong karma

sax-bw

Hos oss hittar du en härlig blandning av människor, temperament och personligheter. Alla med specialistkunskaper utöver det vanliga. Alla med viljan att lära av varandra, utvecklas och vara uppdaterade med det senaste. Har vi inte hittat nya trender, utbildat oss eller inspirerats på ett tag kryper vi på väggarna. Hos oss kan du kräva att vi ska kunna både det klassiska och det nya. Sådana är vi på Karma.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM

Självklart är det viktigt att du är duktig på det du gör. Men det är lika viktigt att du gillar att jobba i team, vill lära dig av andra och inte är rädd för nya idéer och förändringar. Dessutom är vår policy att på Karma är man anställd och jobbar åt samma håll. Det blir roligare och bättre så tycker vi.

Skicka ditt cv och personligt brev varför du vill jobba med oss på Karma och vad du kan tillföra.

Carolina

Kristina

Linda S

Emilia

Maria

Marina

Melina

Malou

Ett starkt samarbete

För att erbjuda det allra senaste och bästa inom hudvård och skönhet arbetar vi tätt tillsammans med Borås första stora skönhetsklinik, Klinik Villastan. Klinik Villastan värnar om det naturligt vackra. Oavsett om du lider av en hudsjukdom, är missnöjd med dina rynkor eller vill föryngra ditt utseende hjälper de med att hitta rätt behandling för just Dig.

www.klinikvillastan.se

 

Boka tid

boka online

Du kan även boka tid genom att ringa till oss på salongen.

NI NÅR OSS PÅ: 033-10 06 70

Öppettider

MÅN, TIS
10.00 – 18.00
ONS, TORS
10.00 – 20.00
FRE
8.00 – 18.00
LÖR
09.00 – 14.00

(Vissa avvikelser kan förekomma)

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM
OCH FACEBOOK.

sax
Sven Eriksong. 16
info@salongkarma.se
×

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan så hör vi av oss till dig inom kort.